Saturday, January 24, 2009

Pergh Letih La Yang...


Semalam memang letih la. 12 jam aku melayan blog aku yang satu lagi tu. Of course la aku mandi, semayang, makan, ape2 lg tapi lain pada tu dok ngadap laptop ni je la. Start bulan 12 aritu aku ada wat satu blog directory, BloggersBox. Kalo you all nak your blogs listed kat situ just click that link and fill in the submission form. Yang bole jadi letih tu sebab form tu ade prob skit. Dulu time baru buat tu aku test ok je. Lepas tu aku tak dapat notification kalo ada orang submit blog. Aku ingatkan takde orang submit so tak check pun kat database. Sekali aku bukak database petang semalam, berduyun lak listing submission. Yang dah lama pun banyak. Sebab nak maintain reputation punya pasal, aku terus update listing tu dari petang sampai malam.

Kalo you submit you blogs kat situ, I will also write a short review for your blogs. Sebab tu yang jadi lambat tu. Kena wat screenshot dulu pastu wat review skit. Nak wat review kena la baca skit. Takkan nak hentam je nanti customer tak puas hati heheh. Sampai sakit jari aku menaip. Blog tu aku akan wat search engine optimisation yang baik punyer so that sape yang submit kat situ akan dapat advantage of increased traffic. Nanti kalo ekonomi dah baik maybe aku wat iklan untuk blog tu. Add la blog you all kat situ. Maybe you'll have more readers.

2 attacks:

SWEETALIA January 24, 2009 at 10:34 AM  

uwaaa....aku baca la ingat ada apa apa info ttg kucen comey tu...sapa punya kuceng tu..tak juai ke?

Minister Of Mind January 24, 2009 at 8:48 PM  

kasi kuceng tue makan tongkat ali power root ar..comprem cargas punye..

MiauwwwwWWWWWWWWWWWWWWW

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP