Wednesday, January 14, 2009

I've Been Tagged

Encik Bean telah men'tag' aku dengan beberapa soalan yang aku pun tatau nak jawab macam mana. Cuba jugak la kalau ngarut pun kan.

3 Perkara Tentang Orang Yang Tag Aku. Encik Bean.

1. Setahu aku Encik Bean pandai buat lawak tanpa perlu bercakap.
2. Bean suka tag orang dan suruh orang tag dia.
3. Bean suka Liverpool yang main bola dengan boring sekali.

3 Perkara Tentang Aku (paling tak syok nak jawab)

1. Suka minum milo kosong.
2. Teringin nak melukis tapi tak pandai melukis.
3. Jadi tak tentu arah kalau takde komputer.

Saiz Pinggang

x <= 30 cm

Kaler Spender (ada ka tanya pasal ni)

Macam-macam ada (boxer bole count skali kot)

Lepas tu kena la tag orang lain pulak. Oleh kerana ni second tag assignment aku dapat dan masih lagi tahap percubaan bagi aku, aku tag 5 orang je dulu. Nak jawab ke tak mau suka hati ler. Tag yang lepas aku bagi kt 5 orang gak tapi tak semua yang layan. Aku pun layan sebab nak maintain readership je hehehehe. Lepas ni try analize apa tagging ni bole buat kat blog ni. Orang yang di'tag' ialah:

1. Zul
2. Eiman
3. Afiq
4. EmahTimah
5. Saya

4 attacks:

nur nabil January 14, 2009 at 5:28 AM  

btul...
sokong !!
computer is essential
hohoho ;)

saya January 14, 2009 at 9:51 AM  

kaler spender??? tag ini telah di bannnnnnnnn!!!!!!!

eworque January 14, 2009 at 4:24 PM  

to nabil.. thanks sebab sokong

to saya.. sukati la nk ban pun.. soalan tu dtg dr org lain huhu

i.am.belle January 20, 2009 at 4:09 PM  

soalan-soalan itu originalnya dari blog cik belle. oh makin pendek soalan-soalan sensasi itu jadinya. hahaha.. baguslah kamu sporting menjawabnya. lalalala....


http://aboutagirl-belle.blogspot.com/2009/01/mari-kita-lihat-siapa-yang-kena.html

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP