Friday, January 9, 2009

Notice: Duan Says.. Contest

Adakah anda seorang yang perasan? Sebab kalau anda perasan, ada 1 box kat top-right corner tu... Duan Says... Jan 2009 Leaders. Ape tu? List leader untuk contest yang tengah running kat blog aku skarang ni. Sebagai tanda penghargaan kepada para pembaca. Buat masa ni, ada 3 kategori je. Maybe untuk bulan yang akan datang kategori akan bertambah. Top Referrer akan dihadiahkan kepada sesiapa yang membawa paling banyak visitor dari blog dia. Visitor dari Cbox atau Shoutbox tidak akan dikira sebab tu link yang aku tulis sendiri. Ada la benda aku pakai nak detect. Top Commenter untuk sape yang paling rajin comment. Youngest Blogger untuk blogger paling muda lawat blog aku ni. Yang listed skarang tu akan berubah kalau ada orang lain rajin nak potong. Contest skarang ni untuk Januari saje. Sape yg banyak comment bulan December 2008 tu sorry aar. Contest mungkin akan berjalan selagi blog ni hidup dan dibuka kepada sesiapa saje yang paham Bahasa Melayu. Hadiahnye aku belum decide lagi. Plan nak bagi something selain dari award banner je. Tengok la budget hujung bulan nanti camne. Maybe awal bulan Februari nanti aku announce winners and prizes. Wait aar.

2 attacks:

SWEETALIA January 11, 2009 at 12:14 AM  

wahahahah....menarik tu ...leh la cuba nasib...

yOuJiE.. February 8, 2009 at 7:22 PM  

hehee...so suwee!!
Rajinnyer...cmni nak daftar sebagai blogger umo 12tahun agak-agak leh menang x eah...?
wInK~

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP