Wednesday, January 21, 2009

Free Saham Internet Untuk Yang Berminat

Pengumuman!!

Sebuah website baru diwujudkan, me2everyone.com dan depa plan nak jadi salah satu website yang paling popular kat dunia ni dalam tahun 2012. Kira-kira 3 tahun lagi la tu. Skarang ni depa bagi 1000 unit saham free kat sapa yang join website tu. Tak payah bayar apa2 pun. Cuma join je dan dapat 1000 unit yang bernilai £1.00 ataupun £0.001/unit. Cukup la dapat free banyak tu kan. Depa plan.. dalam tahun 2012.. nilai saham tu akan naik jadi £0.58/unit ataupun £580 untuk setiap 1000 unit. Jadi.. kalau la benda ni betul2 jadi.. free jer nanti dapat duit 580 Pound Sterling lak tu.. Bukan setakat tu jer.. Kalau you all ajak orang lain join, depa akan bagi 3000 unit untuk setiap sorang. Maknanya sorang join dapat £3.00. Lepas tu lagi 2-3 tahun £3.00 akan jadi £1740. Tu kalo sorang je yang join. Kalau ramai tu kira sendiri la. Apa2 pun.. benda ni baru je start dan dalam bisnes apa2 pun ada naik turun. Program ni pun tak tentu lagi berjaya ke tak berjaya. Tapi sebabkan join pun free je aku try ler.

Kalau ada sapa2 minat nak join.. go to this address me2everyone.com tapi jangan lupa letak no. aku 33310 time nak register nanti.

3 attacks:

zuhaimi zul January 22, 2009 at 11:42 PM  

mintak izin duan...zul letak entry duan dalam blog zul...

sori ah sbb letak dulu baru mintak izin...

kalau duan tak kasi, nnt zul delete entry tu...

sori sbb copy n paste jek...

eworque January 22, 2009 at 11:54 PM  

no problem kalo nak copy.. baca cc kat footer utk keterangan lanjut

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP