Saturday, January 10, 2009

My First Award

Thanks Sweetalia of http://www.sweetalia.com/ kerana telah memberikan award yg pertama kat aku. I'm so happy sebab blog muda aku ni semakin dihargai heheheh. Penin gak nak pikir mane nak letak award ni. Kena la adjust skit template aku ni. For a sneak preview, aku letak award ni kat sini:

The Butterfly Award
Untuk you all pun ada gak award yang aku akan bagi nanti. Tapi tak semua orang ler. Baca pasal contest aku. Saje wat contest sebab nak bagi kat orang yang special je. Anyway, thanks again Alia.

Update:

Tadi kena sound ngan Alia sebab aku tak passing benda ni kat orang. Mana aku tau. Ingatkan dia je yang kena passing. Ok disebabkan itu, aku pass award ni kat 5 orang gak. Yang dapat ni pun kena passing gak la kot. Jangan marah eh.

Pemenangnye ialah:

1. Ujie - Ujie...
2. Minister of Mind - The Ministry of Mind
3. Ojeng - First
4. Joaquin - Bila Otak Ku Beku
5. Fateen - Si Gades Merah Jambu

Yang dapat tu please letak kat blog eh. Depa 5 ni dapat sebab ade contribute kat blog ni. Thanks. Pakai code kat bawah for the html code:


Pandai-pandai la adjust saiz tu.

9 attacks:

SWEETALIA January 11, 2009 at 12:16 AM  

erkk??napa tak pas award tu kat 5 org kawan...kan kat bloglia dah cakap...sapa yang terkena TAG dgn AWARD ada peraturannya tu...huhuhuh....

eworque January 11, 2009 at 12:29 AM  

hehe tak tau lak kena passing. ok jap lg I update

nurfateen amalina January 11, 2009 at 3:28 AM  

insyallah duan,,..nnty faten amik k :)
makaceh!!

BeaN MorENo January 11, 2009 at 11:55 AM  

hahaha...tulah...bukan nak tag orang...kedekut...

OJENG January 11, 2009 at 3:54 PM  

THANKS.NIE AWARD FIRST AKU.KO BUAT AKU TERHARU.SOB3.HAHAHA

nur nabil January 12, 2009 at 4:36 AM  

wah..
blaja di shah alam juga kah?

saya January 12, 2009 at 9:17 AM  

hehehe..mujur cakap blog yangmuda.. kalo dai promote diri sendiri tadi lagi haruuu.. jhahahha

BeaN MorENo January 12, 2009 at 10:12 AM  

ntah tag la aku...hahahahaha

eworque January 12, 2009 at 9:13 PM  

nnnt aku tag ko bean.. skrg ni aku pun tak paham sgt lg pasal tag ni.

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP