Friday, January 2, 2009

Keajaiban Sains Dalam Al-Quran

File pdf yang diselit di sini menerangkan keajaiban Al-Quran yang telah dibuktikan oleh sains. Ditulis oleh Harun Yahya dan ditranslate into Indonesian by Rika Hermawan. Kalau ada sapa jumpa version Bahasa Melayu please share the link. File ni aku dapat from email. Anda bole check banyak lagi karya dan kajian oleh Harun Yahya di website dia: http://www.harunyahya.com/. Banyak dalam Bahasa Inggeris tapi bahasa lain termasuk Bahasa Melayu pun ada tapi tak semua. Aku letak file ni sebab ada gambar sekali. Yang version BM tak cukup lengkap lagi. Sapa rajin nak translate pun bole jugak. Aku pun nak try translate kalau ada masa.

Download the file here: http://www.geocities.com/eworque/Keajaiban_Al_quran.pdf

1 attacks:

Minister Of Mind January 2, 2009 at 8:45 PM  

ha..nielah website yg aku cari...http://www.harunyahya.com/. Dalam kepala nie...asyik ingat al bukhari je...

Ntah hape2x ntah pale aku..thanks bro..kerana kasi info berguna

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP