Sunday, February 8, 2009

Winners of Jan 2009

Bagi sesiapa yang tak tahu tu, setiap bulan aku buat contest kat blog ni. Untuk nak tau lebih lanjut, read this. Untuk bulan Januari 2009, pemenang bertuah adalah:

Top Referrer
Minister of Mind - http://theministryofmind.blogspot.com/

Top Commenter
Ojeng - http://izzzlainiiihashim.blogspot.com/

Youngest Blogger
Alia - http://fara-alia.blogspot.com/

Hadiah yang diberikan ialah:

Duan's Top Referrer Award Jan. 2009

Duan's Top Commenter Award Jan. 2009

Duan's Young Blogger Award Jan. 2009

*Award ini tidak boleh diberikan kepada orang lain

Selain dari hadiah berbentuk banner, link bagi blog pemenang akan dipaparkan pada blog ini selama sebulan di bahagian "Duan's Jan. 2009 Winners". Untuk bulan Februari dan seterusnya, Young Blogger Award tidak dapat diteruskan sebab susah sangat nak detect umur you all semua. Young Blogger Award akan digantikan dengan Lucky Blogger Award. Sapa yang bertuah tu dapat la. Tahniah dan terima kasih atas kerjasama anda.

11 attacks:

PJ selamba February 8, 2009 at 6:51 PM  

ades!
mana nama gua?
lor
tak menang rupanya aku
ngeee

Ridhuan February 8, 2009 at 7:16 PM  

yang tak dapat hadiah tu cuba lagi bulan ni

Minister Of Mind February 8, 2009 at 7:40 PM  

terima kasih kepada Dato Ridhuan kerana sudi memberikan award winner kepada blog saya.

Dengan pengiktirafan ini, diharapkan semua blogger akan kembang mekar disinari cahaya pujangga sinar purnama.ahaks...

Serangkap pantun kepada Dato Ridhuan daripada kementerian saya.


Dua tiga arnab berlari
mana nak sama si arnab takde belang
Dua tiga boleh ku cari
Mana nak sama Dato Ridhuan kuda belang...

hi3x..

OJENG February 8, 2009 at 8:31 PM  

ang nie buat aku syahdu tul.nghe3.
nwaya thanks .hehe

LifeSaver February 8, 2009 at 9:06 PM  

aloh..x menang cabutan bertuah!!!

Sweet Thinker February 10, 2009 at 2:39 PM  

bagus2 konsep adios. lenkali kasik hamper ke plak. haha!

♥ Cik HeLena ♥ February 10, 2009 at 4:46 PM  

alamak name kite pn xde..lalalala~~

zuhaimi zul February 10, 2009 at 11:13 PM  

amboi, pertandingan bagai....

♥ Cik HeLena ♥ February 13, 2009 at 12:50 AM  

xtaw pulak ade pertandingan..hehehe

Ridhuan February 13, 2009 at 1:12 AM  

eh suspicious la tiba2 helena bg byk comment.. nk menang contest la tu :P

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP