Thursday, February 5, 2009

How Dare You To Leave Me Alone!!


"How dare you to just look! How dare you to ignore me! How dare you not to feed me! How dare you to leave me alone!" Kalau tiba2 blog ni bole cakap maybe yang tu la aku akan kena. 3 hari aku tak update blog ni. Tak sempat nak tulis ape2 pun. Busy. Cuma sempat check chatbox ngan comments je. Nak reply pun tak sempat. Kelmarin ada test. Kena la study skit. Then lepas test lepak2 lak ngan membe sembang2. Kalo 1 hari tak bercakap ngan orang rasa cam tak betul je. Plan semalam nak tulis something lepas kuar sembang tapi kena format laptop orang lak. Try banyak kali tapi tak menjadi gak. Nape ntah laptop tu. Tak settle gak. Aku pun malas nak pening so terus tido. Semalam tido awal gak (tak awal sgt cuma lebih awal dari biasa). Tapi bila bangun rasa cam tak cukup tido je. Hari ni asyik sakit kepala lak. Maybe sebab hari ni 1st time aku pakai spec pi kelas tahun ni. Last skali aku pakai spec pun tahun lepas sebelum exam. Lama tu.

Abis kelas kul 6 terus check email ngan blog. Dengar pulak announcement ada "fogging" time maghrib nanti. Sembur dalam umah lak tu. Takleh jadi ni. Aku dah ler tengah sakit kepala ni. Bole pengsan nanti kalo kena sembur. Lepas semayang asar terus aku kluar pi umah membe. Aku bawak sekali laptop yang nak repair tu. Sampai sana pun still tak bole nak format. Takleh nak boot from CD lak. Tensen betul. Lepas tu kluar makan. Depa bawak lak makan sampai PJ. Belasah je la aku pun tak penah makan kat situ. Lama gak lepak situ. Order nasi goreng meletop.. penah makan? Macam2 ada dalam tu. Padan la nasi goreng pun dah rm6. Lepas makan try la continue dengan laptop tadi tu. Problem betul la laptop ni. Wat tambah pressure kat aku je. Biasa aku repair laptop senang je pun. Disebabkan sakit kepala aku cam lagi serious je aku pun balik la umah. Lepas mandi baru la cool skit.

Tak sangka blogging is now a passion to me. Kalo tak wat posting rasa tak lengkap lak hidup aku. I love to see there are people reading what I wrote. Love to read those comments. Love to read nice articles of other bloggers. Love to see greetings on the chatbox. I love blogging. I know u all pun rindu posting aku yang menarik tu kan :P. Emm homework dari Cikgu Rama-rama pun tak wat lagi. Cikgu ni ajar pe ntah. Ajar wat tag kot. Aku nak Cik Youjie jadi cikgu art aku. Sebab dia pun tengah belajar pasal art. Aku ni blajar engineering je. Last skali masuk kelas seni pun time form 3 time kelas Cikgu Fuad (yang ni betul2 cikgu). Pastu kalo tak wat keje kena rendam sebelah kaki dalam kolam. Sekali ngan kasut lak tu. Dah la kolam tu depan kelas orang. Kena gelak "kaw" ler. Tapi Cikgu Fuad ni yang ajar aku camne nak lukis potret guna pensil je. Time tu aku lukis muka Dr. Mahathir. Berjaya gak la walaupun tak sehencem yang sebenar. Ok la first timer. Ada gak la bakat dalam seni haha :). Banyak dah aku tak ingat. Lama tak practice. Yang slalu practice cuma math ngan science je. Terbazir je bakat seni aku. Sebab tu skarang ni aku try gak wat artwork slow2. Nak polish skit bakat yang dah berkarat.

11 attacks:

aH Lian~ February 6, 2009 at 4:07 AM  

huhuhu
bagusler polish kasik
bersinar2 + bling2 oke?
seni tu kan best ouh~
neway, NjoY working!

~ HuSnA FaDziL~ February 6, 2009 at 4:56 AM  

Nasi Goreng meletop..?? kt Murni..?? yg bnyk petaii tu ekk..huhu... next time klu gi sana,order blended juice dia...sedapp..!! dia serve dlm balang jer n ader byk2 saiz..mmg tip top arr special juice tu..dlm tu kaya gan buah-buahan... order tu je pun dh kenyangg...hehee..

saya February 6, 2009 at 12:02 PM  

"Aku ni belajar engineering je".. gila merendah diri punya ayat! kahkahkahkahhh.. kalo dah bljr engineering tu bukan 'je' lagi..itu dah hebatttt....eh, pandai repair lptp ye? nanti saya hntr lptp saya kat duan le srh repairkan. sure discount 150% nih. harussss....

Ridhuan February 6, 2009 at 12:22 PM  

thanks ah lian,

husna, semlm order nasi tu pun sbb tatau nk order pe. semua org order benda sama. lps ni pi bole try benda lain lak.

saya, 150% discount? sape untung tu? dah bagi best price ni..

PJ selamba February 6, 2009 at 6:17 PM  

laa
ingatkan nak cerita pasal hantu tu
ampes je

LifeSaver February 6, 2009 at 9:35 PM  

menakutkan kalo blog dtg dgn muka seram2 sejuk mcm tu nak tuntut makanan dia..huhu~

yOuJiE.. February 7, 2009 at 3:44 AM  

Ehh.ehh...
Apakah namaku tersebut disini?
Syhh~
i'm juz nothin....
ilmu ni sebesar lubang jarum jer berbanding dgn 7 lautan dunia nih....

OJENG February 7, 2009 at 9:08 AM  

menarik kewww??huh!!
haha.xdela gurau jee.haha
aku pon da macam gile kalau x mengupdate blog.hehe
tapi lately makin busy..
tapi aku suka dgn kebizian aku..hahha
oyeh3

♥ Cik HeLena ♥ February 13, 2009 at 12:43 AM  

eee takotnyee tgk pic tu...makkkkkk!!

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP