Sunday, February 7, 2010

Penat Tapi Best

Hari ini aku pergi Sunway Lagoon. Aku pergi Sunway Lagoon dengan rakan-rakan. Rakan-rakan aku sangat gembira bermain air di Sunway Lagoon. Kami juga bermain permainan di Sunway Lagoon. Aku hendak bercerita kisah aku dan rakan-rakan di Sunway Lagoon.

Smlm aku tdo lewat dok buang masa lyn ym, fb dan apa lg benda mengarut kt intenet tu.. Mmg da plan dari last week nak p Sunway Lagoon tu sbb 3 org membe aku ni x penah p lg.. so depa ajak aku p sbb aku dah penah smpai situ.. aku pun dgn agak keberatan p jugak la.. best gak kalo men air kan hehe.. so pg td kul 9 tu aku dgr la membe sorg ni ketuk pintu umah aku tp sebab ngantuk yg amat aku wat dono je (membe yg ni tak dok serumah). Last2 ada gak membe sorg ni bgn bukak pintu haha.. teruk tul.. pastu smbil nk tggu q mndi aku smbung lg tdo.. at last smpai gak turn aku.. bgn jgk la wlaupun nk bukak mata pun susah.. lps siap p bekfes dulu kt mamak pastu terus g sunway. Awal lak smpai tmpt tu.. kul 10.30 kot smpai.. punya semangat membe aku nih.. dlm tu yg men air tu you all pun tau cmne kan.. yg best tgk muka sorg2 time naik benda alah apa ntah yg pusing2 pastu stop atas langit tu.. yg control macho camne pun konfem jerit gak la.. tambah best lak time naik tu ada gadis2 dok depan aku haha.. menjerit sakan la depa tu.. roller coaster pun bole la wat kecut perut skit tp kejap je.. tu pun pakat jerit gak la naik benda tu.. blom lg try yg mcm kt Universal Studios tu kan.. yg len tu p try sndiri la kalo x penah rasa.. emm lps tu sambung men ayaq lg.. tgh syoq dok nyelam2 skodeng main ayaq.. ada lak mamat ni bawak camera kt sebelah aku "bang nak amik gmbr?". Kami pun apa lagi posing la sat atas ayaq sat dalam ayaq.. dekat 16 keping kt tmpat tu je.. pastu baru tanya si mamat ni.. "gambar ni kalo nak bwk balik charge brp?" mamat ni pun cakap "sy xtau la bang.. yg tu kena tanya kaunter.. tapi kalo size 5R dlm RM30" pastu sambung posing jap lg sambil menyelam celah awek2 kt situ.. lepas tu p mana2 pun nampak camera je kami posing.. pandai lak geng Sunway Lagoon tu wat duit skrg.. last time aku p situ xdak lak geng camera ni.. dah penat tu kul 2 chow.. sblm kuar g kaunter gmbr dulu check gambar kami.. byk gak dkt 50 keping.. tanya si gelap kt situ dia kata burn 1 cd RM100 bang.. perghh.. pitih takdok bear.. tp gambar best2 at last amik jugak.. hulur la 100 kat mamat tu pastu dia bagi cd sekepin dlm tu ada 45 gmbr.. mahal gila.. lps tu masing2 lapar sgt p sumbat mcvalue lunch dulu kt mekdi.. pastu terus balik.. smpai umah masing2 pengsan.. penat tul hari ni..




 
berposing mcm boyband baru nk promote album (gambar mahal nih)

shown

4 attacks:

redroseslady February 8, 2010 at 8:18 AM  

ermmm..syg..nice story.cumelnye dok dlm ayaq tu.belen2 gmbq tu jgn lupe send kt sy tau.sy dh pesan awl2 kn?

AiN February 8, 2010 at 1:12 PM  

bestla de kenangan kat dlm air. cmra biasa tak leh buat tuu..hehe

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP