Sunday, February 14, 2010

Result Urine Test 2 Minggu?

Result urine test 2 minggu hingga sebulan baru keluar? macam tipu je..

"KUALA LUMPUR: Pelakon bersiri drama seram popular Anak Pontianak yang ditahan kerana mengaku mengambil dadah jenis ketamin malam kelmarin, dibebaskan Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) jam 3 pagi semalam.
“Sampel air kencing pelakon terbabit dihantar ke makmal patologi untuk proses lanjut. Keputusan akan diketahui dalam tempoh dua minggu hingga sebulan." Harian Metro Ahan 14 Februari 2010


Haritu aku nampak tajuk kat Metro "Pelakon Kantoi Amik Dadah" so aku wat dono je.. watpe aku nak amik tau.. pastu semalam sambil dok blogwalking aku terjumpak kat 1 blog ni pasal citer tu.. baru la aku tau sapa pelakon tu.. aku tak mau bgtau la sapa pelakon tu tapi nama dia Zarina kot kehkeh.. yang sebelum ni femes dengan aksi 'geget buah' ngan boyfriend dia tu.. ter'usha' gak gambar dorg semalam.. pastu femes lak gambar budak ni dok kiss kat club.. maybe sengaja kot nak bagi lagi popular.. sebelum tu takde orang nak amik tau pasal dia kan.. da wat aksi hot baru la kat mamak orang sembang pasal tu.. kat Google pun jadi hot search kan.. Well lantak la ape nak jd ngan ko minah..


Yang aku nak emphasize kat post ni nape la result urine test tu lama sangat.. sampai 2 minggu sampai 1 bulan.. patutnya 5 minit da bole dapat result.. apa lagi yang depa nak wat ngan urine tu sampai sebulan.. aku rasa nanti da 3 minggu kes ni depa amik pulak sample baru pastu result pun negatif la.. tactic nak clear nama.. Lagi 1 aku terbaca kat blom semalam tu.. minah ni kalau kantoi pun.. kalo result dia tu positif amik dadah.. maybe dia kena hukuman "pemerhatian komuniti' sebab 1st time. Apa benda aku tak tau tapi maybe dia tak kena masuk pusat serenti tapi kena controlled skit ja.. tak adil betul sebab orang lain kalau kantoi konfem kena masuk pusat serenti kan..

2 attacks:

farriese February 15, 2010 at 12:57 PM  

memang lambat..seingt aku ms kt skolah ulu klo polis mai skolah wat urine test kt budak2 ni on the spot dpt result...sama gak kt pakguard dpan uitm tahun 2003 dlu..aku penah kena urine kt situ jam 1 pg lebih la ada polis bhgian narkotik turun..dpt result on the spot gak..aku xtau la kot2 skang ni malaysia makin backward hal2 melibatkan cek urine ni..

Lifesaver February 22, 2010 at 3:29 PM  

bkn ke masa tu jgk leh check air kencing kita positif ke tidak?

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP