Monday, February 22, 2010

From CBox to ShoutMix

Aku baru switch dari CBox to ShoutMix.. kotak yang you all bole chat and letak link bila blogwalking tu.. sebab utama aku tukar is kt Cbox tiap kali masuk blog ni atau bila aku sendiri nk tulis mesti kena masukkan nama ngan apa2 benda yg aku nak tulis tu.. kalo pakai ShoutMix tak payah sebab kotak tu akan store apa yang last skali kita tulis.. so senang skit keja nak letak link kat blog aku ni kan.. you all pun mesti lagi suka kan..

Then aku buang Myspace Music yang ada kat blog ni sebab aku rasa takdak sapa pun yang nak dengaq lagu2 tu.. lagipun Myspace music tu berat sangat wat blog ni lambat load. Aku ganti spot tu dengan ShoutMix box.. biaq besaq skit.. dulu ada orang kata chatbox aku kecik sangat payah nak cari.. Pastu aku buang Amazon widget yang ada kat blog ni sebelum ni.. tak dak sapa pun nak guna widget tu so baik buang ja daripada dok wat blog ni 'humid'. You all rasa apa lagi yang tak patut ada kat blog ni? Yang you all tak suka? Bagitau la.. Pastu ikot suka aku la nak decide..

3 attacks:

Lifesaver February 22, 2010 at 4:22 PM  

macam2 nak buang dari page

saya February 23, 2010 at 9:52 AM  

ya tuhan..satu hapa pon saya tak paham apa ke benda widget box2 bagaii..pengsan. nanti ajar saya IT2 ni le ye.. hehehhe

Ridhuan February 23, 2010 at 10:25 AM  

@saya.. baru update letak pic dlm post ni.. hope u'll understand.

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP