Thursday, January 21, 2010

Aku Menang Hadiah!!

Mula-mula aku ucapkan terima kasih banyak2 kpd IME Trading Sdn. Bhd. iaitu syarikat yg handle blog SolidWorks Malaysia Community (http://solidworks-malaysia.blogspot.com/) sebab telah menghadiahkan aku sebuah flashdrive 8GB berjenama Kingston. Hadiah flashdrive ni diberi sebagai penghargaan kpd pengikut bertuah dan aku salah seorang daripada pengikut2 yg bertuah tu. Announcement yg aku menang hadiah ni was already made in October 2009 tapi baru beberapa mggu lps aku sedar bila aku check blog SolidWorks tu dan bila nmpak nama aku ada kt situ aku pun cepat2 tulis komen tanya pasal prize tu. Seb baik dapat prompt reply from Ms. Felicia yg begitu bagus melayan pelanggan.




Buat masa ni mungkin tu je perkara baik yg jadi kat aku kot. Aku baru je ok dari demam denggi nih dan blood count aku pun blom normal lagi. Tiap hari termasuk esok pagi kena lagi pi amik darah. SAkit tu kena cucuk hari2. Memang tak best kena denggi sebab nak kena minum air byk2 walaupun aku rasa da cukup byk tapi doctor still cakap tak cukup lg. Perut da muncit pun..


Lepas demam aku ok nih asyik rasa lapar je aku nih.. makan banyak pun rasa nak makan lg.. sebab pe ntah la. Mlm ni je aku da makan fish sandwish, bubur mcd, apple 2 bijik, jambu 3 bijik.. apa lg.. Tambah pulak aku tengah frust mlm td aku pusing seksyen 2-13 cari satay tapi tak jumpak.. yang ada pun tutup awal sgt.. aku kuar bkn lewat sgt pun cuma kul 10.30 je.. kempunan aku nk makan satay tak dapat2.. last2 tapau bubur McD je.. esok mlm kena kuar awal skit cari satay.

1 attacks:

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP