Thursday, February 25, 2010

Kagum dan Jeles


Hari ni aku nak share kat you all semua pasal kehebatan sorang budak ni yang memang terer main gitar. Sapa yang minat muzik, reti main gitar or yang teringin main gitar mesti jeles giler bila tengok budak ni. Nama budak ni Sungha Jung.. orang Korea daa.. Born in 1996 means that he is currently 14 years old but he plays guitar like an experienced professional. Punya hebat budak ni sampai banyak artis hebat2 invite dia jadi artis jemputan ataupun ajak dia perform skali dengan depa.. termasuk Mr. Big the legend tu.. Gitar yang dia pakai pun sponsored and custom made. Kalau you all nak tengok more of his videos kat Youtube you all can visit his channel here and kalo nak tau lebih lanjut pasal budak ni bole visit website dia kat www.sunghajung.com.

4 attacks:

Lifesaver February 25, 2010 at 8:29 AM  

bila la aku nak merasa main gitar

Mak Long Cyber February 25, 2010 at 11:15 PM  

Huish, terer kot.
Kawan Mak Long ade yang reti main
macam ni. Tapi, logik la sebab dia da
besar. Masa kecik pun, dia tak
sepandai ni. Mak Long pun tengah
belajar dengan dia gak ni. Bila la
Mak Long nak terer. hermm..

saya March 1, 2010 at 12:11 PM  

ramai orang ada bakat2 macam tu kan.. seronoknya.. saya ni nak ketuk meja pon tak berirama... hhuhuhu...

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP