Thursday, March 5, 2009

Winners of Feb 2009

Ok guys.. sorry I was quite busy to post a new update recently. Bukan busy buat keje sangat pun. Juat that there is something so dominant in my head yang dah block semua benda yang aku nak tulis tu. Untuk bulan Februari 2009, pemenang bertuah adalah:

Top Referrer
Youjie - http://suzieyatieadrina.blogspot.com/

Top Commenter
PJ Selamba - http://selambapj.blogspot.com/

Lucky Blogger
Cik Ian - http://cikian.blogspot.com/

Hadiah yang diberikan ialah:

Duan's Top Referrer Award Feb. 2009

Duan's Top Commenter Award Feb. 2009

Duan's Lucky Blogger Award Feb. 2009

*Award ini tidak boleh diberikan kepada orang lain

Selain dari hadiah berbentuk banner, link bagi blog pemenang akan dipaparkan pada blog ini selama sebulan di bahagian "Duan's Feb. 2009 Winners". Sorry la kalo hadiah ni tak seberapa but I am really thankful for your cooperation.

5 attacks:

Minister Of Mind March 5, 2009 at 10:02 AM  

adeh..ingatkan bleh kekal dalam carta untuk feb 2009.

aH Lian~@cik ian cumel March 5, 2009 at 10:42 AM  

mekaceyyy!
wuhuhuhu
lucky me!


p/s: nak kne banje mkn ker?
uhuk2!

yOuJiE.. March 5, 2009 at 12:00 PM  

hehe...cam x caye...1st time tahu hal ni dah terpikir xkan layak menjadi sebahagian ahli -ahli peserta...hehee....suke jugak...tq haa....... xoxo....

julietANNA March 5, 2009 at 5:54 PM  

woohoo.
xtau plak ade mnde ni.teehee

PJ selamba March 6, 2009 at 2:14 AM  

ucapan untuk pemenang oscar,

watch out kate winslet!
i got this...hehe
walaupun i kalah academy award hari tu, takpe...ada org nak bg lagi award kat i...
and nak remind u, ni bukan botol shampoo tau...haha
and pemenang SLUMDOG MILLIONAIRE...u all...AWAS!
nantikan kebangkitan SLUMBER PJ lak pas ni
anyway, thanx duan

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP