Monday, January 4, 2010

Tahun Baru.. Umur Baru.. Hidup Baru?

 Selamat tahun baru kpd anda semua.. rasa mcm kejap je dah 2010.. dan tak sedar2 hari ni dah 18 Muharram 1431.. maknanya smlm (17 Muharram) besday aku ler.. Aku dah 27? aahh? rasa mcm tua lak.. apa pun takdak lg nih.. apa aku nk buat nih? kalo umo 27 kena buat apa hah? hahaha.. blur aku.. kena keja best2 skit kot.. kena kawin kot.. (sapa berminat bg nama kt bawah k hahaha)... emm apa lg.. kena rajin skit.. nk update blog ni pun da tak rajin camna nk rajin wat benda lain kan..

Kawan baik aku da 4 org yg kawin.. emm tak ramai lg hehe.. so xyah pk pasal tu lg.. ada lagi geng bujang.. maybe tinggal 2 org bujang baru aku kena kejan kawin kot.. tapi byk lg plan aku tak setel ni.. nk pi pusing europe pun tak dapat lg.. emm.. nk beli kereta idaman tak dapat lg.. nk beli rmh besar2 pun tak dapat lg.. nk bukak restoran ntah bila dapat tu.. lg.. emm.. nk p jepun taktau pasai apa.. nk jd jutawan time umo 30.. yg ni in progress hehe.. kuat betul aku ni berangan.. ok len kali lak smbung berangan.. bye..

3 attacks:

Lifesaver January 4, 2010 at 11:30 AM  

aku tak berminat ye...hihi

redroseslady January 6, 2010 at 12:38 PM  

"SAPA BERMINAT BG NAMA KAT BAWAH K"
??????????????????????
Aiiii....FREE ADVERTISING nmpak!!!!!

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP