Monday, November 16, 2009

Modem Pulak Buat Hal

Haritu aku ada puji streamyx skit sebab lebih laju dari biasa.. pastu modem aku majuk kot terus mampus. Hampeh tul.. 3 hari gak tak online.. skarang ni aku pakai modem baru.. Aztech 605E. Modem tu takda masalah kot tapi aku tak puas ati sebab internet tak stabil cam pakai model lama tu. Pening aku setting modem tu tiap hari nak cari setting terbaik. Lembab giler nk surf internet. Kalo sblm ni best je layan internet walaupun tak terbaik tapi ok la dari sekarang ni. Ada sapa-sapa mengaku hebat bab-bab ni? Silakan tolong..

Ok aku terang dengan lebih terperinci.. Sebelum ni tak kisah kalau semua orang yang guna internet kat rumah ni layan youtube ke.. download torrent ke.. layan metacafe ke.. internet surfing tetap maintain ok..

Skarang ni surf internet lembab especially kalo bukak torrent or metacafe. Memang la metacafe ngan torrent tu sedut bandwidth tapi kenapa sebelum ni ok je? Apa setting kat modem lama tu? Nak check pun tak boleh sebab modem tu dah mampus.. Silakan tolong..

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP