Wednesday, November 11, 2009

Streamyx Buat Best la Pulak

Streamyx dah update system ke? Apa dah berlaku? Sejak semalam aku teramat berpuas hati dengan Streamyx sebab download speed aku kat torrent lebih kurang 50kB/s (kiloByte per second). Laju tu untuk torrent. Sebelum ni torrent download speed paling laju yang aku dapat pun dalam 20kB/s je. By the way make sure you know the difference between torrent download and download accelerator. With download accelerator, it is normal to have download speed up to 200kB/s but for torrent download it is very rare for me to have speed higher than 20kB/s.

Aku terkejut la jugak tapi hepi sebab download file 500MB pun dalam sejam dua je. Off course the speed is not maintained all the time sebab bergantung kepada seeders yang connect dengan aku. Kalau nak kata speed laju sebab banyak seeder pun tak bole jugak. Kejap tadi aku download 1 file and only 1 seeder from Thailand was connected. File 30MB finished in only 5 minutes. Sebelum ni tak penah lak Streamyx buat aku hepi macam ni. Adakah sebab hari selasa lepas aku pi komplen kat TMPoint? Apa kamu punya cerita?

1 attacks:

Lifesaver November 11, 2009 at 4:24 PM  

aku tak tau plak..maybe dah byk saigan...streamyx tingkat kan quality of their product la kot

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP