Saturday, April 25, 2009

Tolong Sebarkan Kepada Rakan-rakan

Kesibukan dan kemalasan membuatkan aku sukar untuk menerbitkan penulisan baru di blog ini. Namun hari ini aku terjumpa beberapa perkara yang tak mampu untuk didiamkan seorang diri. Perkara yang perlu dikongsi bersama sesiapa sahaja. Pergh skema betul aku nih.. Semalam aku lepak umah membe. Kat situ ada sorang membe non-muslim tp awek dia ni muslim. Time explore laptop mamat ni terjumpa 1 video best punyer.. ada kat bawah ni.. tengok sendiri la aku malas nak taip banyak2. Sebabkan video tu dah 'downloaded' terpaksa la aku cari kat youtube sebab nak share kat sini.


Video ni dah di 'resize' untuk fit dengan cantik di blog ni.. nak full size click link ini.. HD pun ada..

Dari video tu aku pun nak try sndiri calculate macam dalam video tu tapi tak berjaya lak sebab nak kena pakai Google Earth. Nak cari North Pole susah sangat so aku bukak Wikipedia. Aku ni pulak kalo buka Wikipedia mula la nak melarat baca benda lain pulak. Ada link menarik je aku click. Sampai la kat page "Halal". Dah baca habis jumpa lagi benda yang perlu aku share kat sini.
Bacalah dengan sendiri..

http://en.wikipedia.org/wiki/Wilhelm_Schulze_(professor_of_veterinary_medicine)

http://www.scottish.parliament.uk/s3/committees/petitions/petitionsubmissions/sub-08/08-PE1118C.pdf

http://www.iccservices.org.uk/downloads/reports/stunning_issues__definitions_reasons_humaneness.pdf

5 attacks:

LifeSaver April 27, 2009 at 9:53 AM  

dpt tgk semua..tp x brape paham sbb xde suara...1618...

ロザリザ May 2, 2009 at 1:37 AM  

hi duan, remember me? =P

Ridhuan May 2, 2009 at 6:36 PM  

だれか?oh oja rupanye.. ingatkn minah jepun hahah

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP