Friday, October 2, 2009

Dapa Duit Raya.. Yeay..


Selamat hari raya semua.. lama betul baru bole greet raya.. tak sempat la nak update blog.. anda semua apa kabar? Pagi tadi aku pi bank.. kutip duit raya hehe.. duit dari Google Adsense aku yang akhirnya membuahkan sedikit hasil.. sikit je pun tapi convert to ringgit jadi banyak la jugak.. lama gak nak dapat keluarkan payment sebab kena cukup 100 dollar baru bole keluarkan payment.

Payment tu dapat via Western Union money transfer so cepat la skit nak cash in.. kalo pakai check banyak hari gak la nak tunggu.. Oleh kerana dah berjaya mendapatkan sedikit hasil kali ni.. untuk tindakan seterusnya.. aku akan cuba untuk menambahkan lagi hasil untuk musim menuai yang akan datang mudah-mudahan dapat disedekahkan sedikit kepada yang berhak.. hehe..

2 attacks:

sharamli October 2, 2009 at 5:17 PM  

ada kaitan ngn pic ke x ni?

Lifesaver October 5, 2009 at 9:26 AM  

aku pon tertanya2...apa kaintannya??

Related Posts with Thumbnails

Nang it

  © Duan Says... The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP